AP Tuning; chiptuning in Wijchen, Harderwijk, Castricum

Chiptuning campers en motoren

meer vermogen

meer rijplezier

zuiniger rijden

5 jaar garantie

de beste service

Chiptuning Camper in Wijchen, Harderwijk, Castricum
AP Tuning Castricum, Harderwijk, Wijchen
Chiptuning campers

Campers

Naast personenauto’s kunnen ook campers geoptimaliseerd worden. Vanaf de start van ons bedrijf zijn wij ook actief met het chiptunen van campers.

Het optimaliseren van campers richt zich met name op trekkracht. Iedere moderne camper is uitgerust met een motor-computer. Deze computer is het hart van de auto en hierin realiseren we per toerental en gaspedaalstand een optimale afstelling van alle van invloed zijnde onderdelen.

Op basis van de originele instellingen voeren we een chiptuning op maat uit. Hierbij is het uitgangspunt betrouwbaarheid. Niet zozeer de laatste pk uit de motor halen, maar een optimaal vermogensverloop, extra koppel onderin toeren en meer rijcomfort.

De voordelen van camper chiptuning:

AP Tuning Castricum, Harderwijk, Wijchen
Chiptuning motoren

Motoren

Vanaf het moment dat de motor met een computer is uitgerust is er ook voor motoren chiptuning beschikbaar. Via de computer wordt de inspuiting en ontsteking elektronisch gestuurd.

Met chiptuning kunnen we de fabrieksinstellingen wijzigen. Dit resulteert in een motor die vlotter accelereert en een hogere topsnelheid bereikt. Snelheidsbeperkers kunnen in de software worden geëlimineerd of juist aangebracht worden.

Heeft u aanpassingen aan de motor gedaan (bijvoorbeeld een uitlaat, luchtfilter of nokkenassen), dan is de chip afstellen een noodzaak. Ook de reeds gedane aanpassingen komen dan na chiptuning nog beter tot zijn recht.

Chiptuning voor uw motor in Wijchen, Harderwijk en Castricum
AP Tuning Castricum, Harderwijk, Wijchen
Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Scroll naar boven